Elverumregionens Næringsutvikling
_D6A9137
SCANDIC ELGSTUA

SCANDIC ELGSTUA

Elgstua AS - består av tradisjonsrike Elgstua Kafé, som har servert god, sunn og solid husmannskost siden 1959. Tradisjonene er ført videre i det moderne og pris belønnende kurs- og konferansehotellet Scandic Elgstua. I tillegg er det gatekjøkkenet JAFS, og ikke minst siste skudd på stammen sentrumshotellet Scandic Central Elverum . Det åpnes høsten 2017 etter omfattende renovering.
_D6A9075

Scandic Elgstua

Konferansehotellet Scandic Elgstua er et av Hedmarks desidert mest populære konferansehotell. Kåret til Norges beste hotell i Hotels.com Award i 2015, og vunnet pris for Hedmarks beste frokost fire år på rad, av fire mulig. Hotellet har tre konferansesaler, seks møterom. Universelt utformet og i ulike størrelser. Fleksible, lyse og moderne, med god akustikk, teleslynge, AV-utstyr og gratis WiFi. Vi har stort fokus på tilstedeværelse og håndterer både små og store arrangementer. For deg betyr det at vi er erfarne og at du er i trygge hender. Vi skreddersyr møtepakker, og kan tilrettelegge for en rekke spennende aktiviteter på og utenfor hotellet tilpasset dine ønsker, behov og budsjett.  Vi er kjent for herlig mat. Fra pausemat på morgenen og etter lunsj sørger vi for at  energinivået holdes oppe gjennom hele møtedagen. Vårt gode kjøkken, enten du velger en konferansemeny, et festmåltid eller á la carte i Restaurant Jaktlaget, blir det raskt en god matopplevelse. Mye baseres på lokale råvarer, der elg selvsagt står på menyen.  Etter en god natts søvn i våre lekre gjesterom, frister vår prisbelønte og smakfulle frokost.  I Jeger'n Bar kan du slappe av i varmen fra peisen, eller trene i treningsrommet Elgtråkket. Fri WiFi og utendørs parkering. Vårt moderne hotell er perfekt både for ferie, konferanser og forretninger. I kort avstand Glåmdalsmuset, fra høyskolen, Terningen Arena, Terningmoen leir.

Elgstua Kafe

Tradisjonsrike Elgstua Kafé har servert god, sunn og solid husmannskost siden 1959. Den populære elggryta serveres fortsatt på serveringsfat, de lekreste og mest velsmakende fiskeretter finner du også på menyen i tillegg til supper og småretter. Trenger du bare en liten stopp på turen din og vil ha noe søtt til kaffen så finnes selvsagt det også. Elgstua Kafé er like populær blant lokalbefolkningen som forbireisende.

Scandic Central Elverum

Central på folkemunne har lang tradisjon som sentrumshotell i Elverum. Driften ble overtatt av Elgstua AS sommeren 2017, hvorpå det umiddelbart ble igangsatt renovering  av hotellet, som i løpet av høsten 2017 står klart som et fullverdig rom/frokost hotell. Hotellet har herlig frokostbuffet og tilbyr lunsj og middagsservering til selskaper og grupper. Ulike enklere møteroms fasiliteter og treningsrom. Hotellet får et lekkert moderne preg. Her finnes innen- og utendørs parkering. Det er tilrettelagt for både forretningsreisende, familier og grupper. Hotellet vil som sentrumshotell egne seg spesielt godt for de som ønsker å bo midt i byen, med kort avstand til shoppingsentre,  offentlige instanser, kirke og sykehus

Begge hotell har kort avstand til golfbane, idrettsbaner, musser, sykkelstier, bade-strender og vintersports aktiviteter. Her har vi fokus på den gode og ærlige gjeste-opplevelsen, der service, herlig mat, tilstedeværelse og imøtekommenhet står sentralt.

_D6A9176 copy