Elverumregionens Næringsutvikling
RÅVAREN
Hva vil det si å være en råvare? Det er ekte, det er ærlig, det er noe som alle ønsker som et utgangspunkt. Vi har dyrket frem verdier i generasjoner, verdier som idag er viktigere enn noensinne. Råvaren, den finner du her både i mennesker og natur. Vi har jobbet med det alltid!
SCANDIC ELGSTUA

SCANDIC ELGSTUA

Elgstua AS - består av tradisjonsrike Elgstua Kafé, som har servert god, sunn og solid husmannskost siden 1959. Tradisjonene er ført videre i det moderne og pris belønnende kurs- og konferansehotellet Scandic Elgstua. I tillegg er det gatekjøkkenet JAFS, og ikke minst siste skudd på stammen sentrumshotellet Scandic Central Elverum . Det åpnes høsten 2017 etter omfattende renovering.
VÅLERBANEN

VÅLERBANEN

Vålerbanen er lokalisert på Braskereidfoss (Solør) og er Skandinavias største kjøretekniske senter. Vi er din arena for trafikkopplæring, fart og spenning.
FESTSPILLENE I ELVERUM

FESTSPILLENE I ELVERUM

Festspillene i Elverum er en stiftelse opprettet av Hedmark fylkeskommune og Elverum kommune i 1974. Festivalen holdes årlig i begynnelsen av august måned. Arrangementene foregår i Elverum, Hamar, Stange, Åmot, Våler med flere.
CURIDA

CURIDA

This could have been the story about a closed plant and 190 employees who had to find new jobs. But it is not. This is the story of employees who bought the plant to run it themselves. This is the story of a company, which aims to become a powerhouse in the Norwegian pharmaceuticals sector. This is the Curida story.
MOELVEN

MOELVEN

Moelven Våler er Norges største sagbruk. Våler produserer en mengde ulike produkter for industrielle kunder. Vålers spesialitet er råvare tilpasset til behovene til produsenter av limtre.
FORESTIA

FORESTIA

Forestia er en av de ledende leverandørene av sponplater i Norden. Kvalitetssikringssystemet er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001 og miljøstyringssystemer i henhold til NS-EN ISO 14001.
NORSE METAL

NORSE METAL

Norse Metal har som mål å etablere seg som ett av Nordens ledende metallstøperier innen 2020.
Vår kjernevirksomhet er støpte komponenter i aluminium- og bronselegeringer, men vi blir i stadig større grad en komplett systemleverandør av design, støp, maskinering og overflatebehandling.