Elverumregionens Næringsutvikling
Vi jobber i et koordinert samarbeid med næringsaktører i regionen.
 • 04_

  Marie Låte

  Åmot kommune
  Marie Låte er næringssjef i Åmot kommune. Hun er for tiden sykemeldt. Åmot kommune tar i mot alle typer henvendelser gjeldende næringslivet i Åmot kommune.
  +47 412 28 733
 • 02_

  Arild Lande

  Våler kommune
  Arild Lande er næringssjef i Våler kommune. Han tar imot alle typer henvendelser gjeldende næringslivet i Våler kommune, med spesielt fokus på SMB og større bedrifter.
  +47 901 33 674
 • 01_

  Espen Andrè Kristiansen

  Sør-Østerdal Næringshage
  Espen Andrè Kristiansen er daglig leder for Sør-Østerdal Næringshage. I Elverum jobber de først og fremst mot målbedrifter som er medlemmer i Sør-Østerdal Næringshage.

  Sør-Østerdal Næringshage as eies av både kommuner og næringslivet.
  +47 469 64 656
 • per

  Ingvild Haugbråten

  Visit Elverum-Regionen
  Ingvild Haugbråten er markedssjef i Visit Elverum-Regionen as. Visit Elverum-regionen jobber med destinasjonsutvikling i regionen og understøtter utvikling av nye arrangementer. De leverer tjenester til næringslivet tilknyttet reiselivs- og arrangementskompetanse, samt profilering og bookingtjenester.

  Visit Elverum-Regionen as er eiet av både kommuner og næringslivet.
  +47 400 27 011
 • Terje

  Terje Røe

  SØR ØSTERDAL REGIONRÅD
  Terje Røe er regionrådgiver i Regionrådet for Sør-Østerdal. Han administrerer arbeidet i regionrådet og tar imot henvendelser gjeldende for alle kommunene samlet. Regionrådet for Sør-Østerdal består av politisk og administrativ ledelse i kommunene Elverum, Trysil, Våler, Åmot, Stor-Elvdal, Engerdal og Hedmark Fylkeskommune.
  +47 906 78 005