Elverumregionens Næringsutvikling
byarkitekt2400px_v4
Samarbeid og historier
Vi jobber i et koordinert samarbeid med næringsaktører i regionen.
 • 04_

  Marie Låte

  Åmot kommune
  Marie Låte er næringssjef i Åmot kommune. Hun er for tiden sykemeldt. Åmot kommune tar i mot alle typer henvendelser gjeldende næringslivet i Åmot kommune.
  +47 412 28 733
 • 02_

  Arild Lande

  Våler kommune
  Arild Lande er næringssjef i Våler kommune. Han tar imot alle typer henvendelser gjeldende næringslivet i Våler kommune, med spesielt fokus på SMB og større bedrifter.
  +47 901 33 674
 • 01_

  Espen Andrè Kristiansen

  Sør-Østerdal Næringshage
  Espen Andrè Kristiansen er daglig leder for Sør-Østerdal Næringshage. I Elverum jobber de først og fremst mot målbedrifter som er medlemmer i Sør-Østerdal Næringshage.

  Sør-Østerdal Næringshage as eies av både kommuner og næringslivet.
  +47 469 64 656
 • per

  Ingvild Haugbråten

  Visit Elverum-Regionen
  Ingvild Haugbråten er markedssjef i Visit Elverum-Regionen as. Visit Elverum-regionen jobber med destinasjonsutvikling i regionen og understøtter utvikling av nye arrangementer. De leverer tjenester til næringslivet tilknyttet reiselivs- og arrangementskompetanse, samt profilering og bookingtjenester.

  Visit Elverum-Regionen as er eiet av både kommuner og næringslivet.
  +47 400 27 011
 • Terje

  Terje Røe

  SØR ØSTERDAL REGIONRÅD
  Terje Røe er regionrådgiver i Regionrådet for Sør-Østerdal. Han administrerer arbeidet i regionrådet og tar imot henvendelser gjeldende for alle kommunene samlet. Regionrådet for Sør-Østerdal består av politisk og administrativ ledelse i kommunene Elverum, Trysil, Våler, Åmot, Stor-Elvdal, Engerdal og Hedmark Fylkeskommune.
  +47 906 78 005
vi-er-ravaren-portrett
Tradisjonsbærere og nyskapingskrefter – vi har mange fantastiske prosjekter å fortelle om fra regionen vår. Her er et lite knippe:
Ny daglig leder i ERNU

Ny daglig leder i ERNU

Hun har bodd i Bodø, Oslo, Emiratene og Sør Sudan, men det er ved Vesletjernet i Elverum at ERNU's nye daglige leder føler seg hjemme.
Eon Reality Norway – høyteknologi i innlandet

Eon Reality Norway – høyteknologi i innlandet

I hjertet av Hamar sentrum, etablerer det internasjonale programvareselskapet Eon Reality det som er innlandets største teknologisatsing noensinne. Selskapet består blant annet av en utdanningsdel, en produksjonsdel og en egen salgsavdeling, -i tillegg har Eon etablert et showroom og en avdeling, på Terningen Arena i Elverum.
Rena Byggsystem

Rena Byggsystem står bak den kjente Østerdalshytta

Siden etableringen i 2009 har Rena Byggsystem utviklet seg til å bli en av hjørnestensbedriftene i Åmot kommune. Bedriften produserer i hovedsak kortreiste, norske hytter, som har fått navnet Østerdalshytta, men driver også med hus og garasjeanlegg. 
Kirken har satt Våler på kartet

Kirken har satt Våler på kartet

Siden 1805 har Våler Kirke vært en bauta i lokalsamfunnet i Våler. Kirken var en viktig møteplass i bygda og et sted for å markere de store anledningene i livet. Da kirken brant ned 29. mai 2009, begynte arbeidet med å redefinere hva kirken skulle være i vår tidsalder og hvordan dette skulle gjenspeiles i byggets arkitektur.
Terningen Nettverk

Terningen Nettverk

Det begynte som en idè allerede i år 2009. Hvordan kunne man forene akademia, offentlig virksomhet, privat virksomhet og det frivillige til et løft for en felles overbyggende folkehelseprofil?
Moelven i Våler

Moelven i Våler

I Våler har det vært drevet sagbruk i snart 100 år. De produserer trelast av kortreist og bærekraftig kvalitetstømmer.
Ydalir - Framtidens bydel i Elverum

Ydalir - Framtidens bydel i Elverum

Boattraktivitet er et av de viktigste kriteriene for å tiltrekke nye beboere til en kommune ifølge Telemarksforsking. For beboerne handler attraktivitet om sentral beliggenhet, gode velferdstilbud og et godt bomiljø.

Alt dette vil Elverums mest nyskapende boligprosjekt Ydalir tilby, men i tillegg vil skogkommunens nye satsing også ha en miljøvennlig profil som er i forkant av noen andre i dette landet.
Ny profil og identitet

Ny profil og identitet

Elverumregionens Næringsutvikling er i disse dager ute med en ny profil og identitet. Målet er å løfte regionen innen næring og utvikling. Prosessen har vært i samarbeid med byrået ANTI, som har etablert seg i Hamar det siste året. ANTI har også kontorer i Oslo, Bergen og Minneapolis.