Elverumregionens Næringsutvikling
_D6A8475 copy
SIRIS

SIRIS

Med plassering midt i hjertet av Elverum kan du seks dager i uken ta turen for en kopp kaffe eller et godt måltid. Spisestedet hos Siris består av ca. 50 sitteplasser og er designet med moderne og behagelig møbler og inventar. Store vinduer, masse lys og et nøye gjennomtenkt materialvalg gir en naturlig og fin atmosfære. Siris har også en flott, solfylt uteservering mot Lundgaardsveien med ca 50 sitteplasser.
_D6A8407 copy

Med plassering midt i hjertet av Elverum kan du seks dager i uken ta turen for en kopp kaffe eller et godt måltid. Spisestedet hos Siris består av ca. 50 sitteplasser og er designet med moderne og behagelig møbler og inventar. Store vinduer, masse lys og et nøye gjennomtenkt materialvalg gir en naturlig og fin atmosfære. Siris har også en flott, solfylt uteservering mot Lundgaardsveien med ca 50 sitteplasser.

Litt av hva du kan bestille:

God kaffe eller te
Frappe
Deilige påsmurte bakevarer
Kaker
Vaffler
Lunsjretter
Hver fredag (ikke juni, juli og august) mellom kl 1500-1900 har vi AFTERWORK. Her har vi en rikholdig tapasbar samt drikke til meget hyggelige priser.

På kveldstid holder vi åpent for grupper på minimum 15 personer.

I gjennom året har vi ulike arrangementer; Champagnelunsj, ost/vin kveld, Tapsaften, Skreiaften, julebord etc.

Butikk

Se for deg et innendørs mattorg med  brød, flatbrød og kjeks, meieriprodukter, kaffe og te, sjokolade og lakris, oljer og balsamico, pesto og sauser, marmelader, saft, juice og lemonade, pasta, ris og risotto, øl fra ulike mikrobryggerier – for å nevne noe. Alt er nøye utvalgt blandt lokale leverandører og leverandører nasjonalt og internasjonalt med et høyt kvalitetsnivå. Matvarer du ikke finner i daglivarebutikkene.

Det er mulighet for å kjøpe med seg mat hjem alle dager fra menyen. Ostedisken er fyllt opp de beste oster fra Norge og kontinentet. Mørt kjøtt, ferskt pålegg, vellagrede oster og mye godt tilbehør – her kan du virkelig kunne unne deg noe godt!

Delikatessebutikken er integrert med spisestedet, men har også en egen inngang.

_D6A8422 copy