Elverumregionens Næringsutvikling
_D6A7060
ONTRACK MUSIC

ONTRACK MUSIC

OnTrack Music er et plateselskap med egne studioer og produsenter. Vi er en allsidig trio med hver våre spesialfelter og tilbyr de fleste tjenester innen produksjon og låtskriving. Vi holder til på Rena, akkurat langt nok unna storbyen til at du finner roen, men ikke så langt unna at du minster inspirasjonen på veien.
_D6A7075 copy

OnTrack Music har delt inn driften i følgende hovedsatsingsområder, og disse går hånd i hånd på daglig basis:

OnTrack Music: Paraplyorganisasjonen vår og navnet på plateselskapet. Her utgir vi både egen og andres musikk på strømmetjenester, samt få på radio.  

OnTrack Studio: Våre lokaler på Rena som består av 5 fleksible studioer og et stort fellesrom med kjøkken og bad. Her er det plass til mange, og lokalene er bygd spesielt med tanke på samarbeid og gruppearbeid.  Vi har forskjellige prosjekter innom på daglig basis, og vi holder mini-konserter en gang i måneden. Her er det mulig å leie både hele eller deler av studioet. 

 OnTrack Academy: Vi engasjerer oss i utdanning og ved siden av å undervise i musikkproduksjon ved Høgskolen i Innlandet, arrangerer vi i egen regi en rekke kurs og seminarer i produksjon, låtskriving, innspilling og  studioarbeid i vårt eget studio. Vi tar imot 1-3 praksisstudenter eller skoleelever til enhver tid.

OnTrack Publishing: Vi driver et eget musikkforlag som setter sammen passende låtskrivere til passende oppdrag. I musikkbransjen sendes det ut «nyhetsbrev» over hvem som trenger låter og vi forsøker å levere relevant musikk til relevante artister, og koble egnede låtskrivere til egnede artister. Forlaget jobber også med låtene vi skriver under låtskrivercampene vi arrangerer. 

OnCamp er vår egen merkevare på låtskrivercamper og vi arrangerer både offentlige og lukkede låtskrivercamper under dette navnet.  

Gutta er effektive musikkprodusenter og gjør prosjekter fort slik at det er mulig å få spilt inn mye materiale på kort tid. Dette gjør at vi kan tilby rimelige tjenester uten at det går utover kvaliteten på arbeidet. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på mobil : +47 941 88 487