Elverumregionens Næringsutvikling
RÅVAREN
Hva vil det si å være en råvare? Det er ekte, det er ærlig, det er noe som alle ønsker som et utgangspunkt. Vi har dyrket frem verdier i generasjoner, verdier som idag er viktigere enn noensinne. Råvaren, den finner du her både i mennesker og natur. Vi har jobbet med det alltid!
SCANDIC ELGSTUA

SCANDIC ELGSTUA

Elgstua AS - består av tradisjonsrike Elgstua Kafé, som har servert god, sunn og solid husmannskost siden 1959. Tradisjonene er ført videre i det moderne og pris belønnende kurs- og konferansehotellet Scandic Elgstua. I tillegg er det gatekjøkkenet JAFS, og ikke minst siste skudd på stammen sentrumshotellet Scandic Central Elverum . Det åpnes høsten 2017 etter omfattende renovering.
ONTRACK MUSIC

ONTRACK MUSIC

OnTrack Music er et plateselskap med egne studioer og produsenter. Vi er en allsidig trio med hver våre spesialfelter og tilbyr de fleste tjenester innen produksjon og låtskriving. Vi holder til på Rena, akkurat langt nok unna storbyen til at du finner roen, men ikke så langt unna at du minster inspirasjonen på veien.
SIRIS

SIRIS

Med plassering midt i hjertet av Elverum kan du seks dager i uken ta turen for en kopp kaffe eller et godt måltid. Spisestedet hos Siris består av ca. 50 sitteplasser og er designet med moderne og behagelig møbler og inventar. Store vinduer, masse lys og et nøye gjennomtenkt materialvalg gir en naturlig og fin atmosfære. Siris har også en flott, solfylt uteservering mot Lundgaardsveien med ca 50 sitteplasser.
VÅLERBANEN

VÅLERBANEN

Vålerbanen er lokalisert på Braskereidfoss (Solør) og er Skandinavias største kjøretekniske senter. Vi er din arena for trafikkopplæring, fart og spenning.
FESTSPILLENE I ELVERUM

FESTSPILLENE I ELVERUM

Festspillene i Elverum er en stiftelse opprettet av Hedmark fylkeskommune og Elverum kommune i 1974. Festivalen holdes årlig i begynnelsen av august måned. Arrangementene foregår i Elverum, Hamar, Stange, Åmot, Våler med flere.
JØMNA BRUG

JØMNA BRUG

Som navnet sier, holder vi fremdeles til på det lille tettstedet Jømna 13 km sør for Elverum i Hedmark. Mye har selvfølgelig endret seg på 117 år, men Jømna har klart å ta vare på gleden og stoltheten over kvalitet og grundighet i dagens moderne produksjon.
CURIDA

CURIDA

This could have been the story about a closed plant and 190 employees who had to find new jobs. But it is not. This is the story of employees who bought the plant to run it themselves. This is the story of a company, which aims to become a powerhouse in the Norwegian pharmaceuticals sector. This is the Curida story.
VALMSNES GÅRD

VALMSNES GÅRD

Valmsnes gård ligger som en perle ved Osensjøen i Østerdalen. Gården ble i tidligere tider omtalt som Vesterkjærnet. Kirkebøker viser at det har vært fastboende på Valmsnes siden tidlig på 1700 tallet. Skogbruk og fløting av tømmer var en viktig næringskilde for de som bodde på gården. Og tilgangen til Osensjøen ga muligheter for fiske og ferdsel via sjøveien. I mange år huset gården damvokteren som hadde ansvar for tilsyn og drift av Osenreguleringen.
RENA BYGGSYSTEM

RENA BYGGSYSTEM

Rena Byggsystem AS er din lokale leverandør av hus, hytter og garasjer i Åmot og omegn. Vi er 5 lokale og erfarne eiere med lang fartstid i bransjen.Vi bygger solide veggelementer til hus, hytter og garasjer i nøyaktige elementjigger. Som vi leverer som delferdige eller nøkkelferdige produkter.
MOELVEN

MOELVEN

Moelven Våler er Norges største sagbruk. Våler produserer en mengde ulike produkter for industrielle kunder. Vålers spesialitet er råvare tilpasset til behovene til produsenter av limtre.
FORESTIA

FORESTIA

Forestia er en av de ledende leverandørene av sponplater i Norden. Kvalitetssikringssystemet er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001 og miljøstyringssystemer i henhold til NS-EN ISO 14001.
NORSE METAL

NORSE METAL

Norse Metal har som mål å etablere seg som ett av Nordens ledende metallstøperier innen 2020.
Vår kjernevirksomhet er støpte komponenter i aluminium- og bronselegeringer, men vi blir i stadig større grad en komplett systemleverandør av design, støp, maskinering og overflatebehandling.