Elverumregionens Næringsutvikling
Vi jobber i et koordinert samarbeid med næringsaktører i våre 3 kommuner.
 • 03_

  Anne Vigdis Ellingsen

  Elverum kommune
  Anne Vigdis Ellingsen er næringssjef for Elverum kommune. Hun tar imot alle typer henvendelser gjeldende næringslivet i Elverum kommune, og jobber spesielt mot gründere og nyetablerte.
  +47 911 17 477
 • 04_

  Marie Låte

  Åmot kommune
  Marie Låte er næringssjef i Åmot kommune. Hun tar imot alle typer henvendelser gjeldende næringslivet i Åmot kommune.
  +47 412 28 733
 • 02_

  Arild Lande

  Våler kommune
  Arild Lande er næringssjef i Våler kommune. Han tar imot alle typer henvendelser gjeldende næringslivet i Våler kommune, med spesielt fokus på SMB og større bedrifter.
  +47 901 33 674
 • 01_

  Espen Andrè Kristiansen

  Sør-Østerdal Næringshage
  Espen Andrè Kristiansen er daglig leder for Sør-Østerdal Næringshage. Han jobber først og fremst mot gründere og nyetablerte og tilbyr rådgivning og veiledning for bedrifter i området Elverum til Engerdal. Sør-Østerdal Næringshage tar opp medlemsbedrifter for de ønsker enda tettere samarbeid.

  Sør-Østerdal Næringshage as er eiet av både kommuner og næringslivet.
  +47 469 64 656
 • per

  Trond Asle Daltveit

  Visit Elverum-Regionen
  Trond Asle Daltveit er daglig leder i Visit Elverum-Regionen as. Visit Elverum-regionen jobber med destinasjonsutvikling i regionen og understøtter utvikling av nye arrangementer. De leverer tjenester til næringslivet tilknyttet reiselivs- og arrangementskompetanse, samt profilering og bookingtjenester.

  Visit Elverum-Regionen as er eiet av både kommuner og næringslivet.
  +47 400 27 011
 • per

  Mona Pedersen

  Movies on War
  Mona Pedersen er leder for programrådet for filmfestivalen Movies on War. Hun er ansvarlige for det årlige festivalprogrammet med fokus på nye årlige tema, samt filmer, festivalgjester og øvrig program.
  +47 986 03 472
 • Terje

  Terje Røe

  SØR ØSTERDAL REGIONRÅD
  Terje Røe er regionrådgiver i Regionrådet for Sør-Østerdal. Han administrerer arbeidet i regionrådet og tar imot henvendelser gjeldende for alle kommunene samlet. Regionrådet for Sør-Østerdal består av politisk og administrativ ledelse i kommunene Elverum, Trysil, Våler, Åmot, Stor-Elvdal, Engerdal og Hedmark Fylkeskommune.
  +47 906 78 005